Now Reading
Geo Lucky

Geo Lucky

Face fall days with an extra bit of good luck.

GEO LUCKY, çanta me simbolin fatsjellës të tërfilit, me linja të thjeshta dhe kontemporane bëhet aleati juaj këtë sezon me një mesazh special.
Fat, është urimi i parë që ne bëjmë gjithmonë për njerëzit e dashur. Gjejmë mënyra të ndryshme për ta thënë këtë; me një mesazh të ngrohtë, me një simbol të thjeshtë, me një dhuratë të bukur.
Canta Geo Lucky nga Alviero Martini Prima Classe është mënyra më e bukur për të përcjelle këtë urim.
Përzgjidhni modelin ideal për ju dhe shoqëroni ditët tuaja këtë sezon ‘with a bit of extra luck’

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 EM Fashion Group. All Rights Reserved.

Scroll To Top