Now Reading
Belle Époque

Belle Époque

Estetika retro e shekullit të zhurmshëm ’20 (Roaring Twenties) frymëzon Belle Époque, çantën ikonë të Koleksionit Alviero Martini 1A CLASSE F/W 2020.

Ngjyrat dhe printimet e ndryshme sjellin në vëmendje bukurin e një epoke të largët dhe evokuese, e ndricuar nga shkëlqimi metalik i lëkurave ekzotike që sjellin në vëmendje dhomat e Ballove të qytetit.

Versioni i parë, me lëkurë të lëmuar, vjen në nuancat e ftohta sezonale: ametist, puder blu dhe e zeza e pashmangshme.
Frymëzuar nga atmosfera vitale dhe pozitive e Belle Epoque, kjo çantë dore luksoze është një aksesor bashkëkohor dhe i sofistikuar.
Belle Epoque i jep një elegance cdo kombinimi sado i zakonshëm të jetë ai.

Versioni i dyte, me stil pak sa retro, në lëkurën e printit të krokodilit, e bën kombinimin tuaj më modern dhe më të sofistikuar.
Aleati perfekt për veshjet total të zeza.

Trendi i lëkures së anakondës vjen në cantën Belle Epoque me reflektime të ylberta dhe metalike. Me formën e saj gjeometrike dhe të strukturuar dhe detajet e çmuara, ajo mishëron të gjithë magjinë dhe dritat e kesaj Epoke të Lavdishme të modës.

Nga ana tjetër, ata që preferojnë një prekje më klasike, duhet të zgjedhin version me hartën e pagabueshme geo.
Ikonike, e çmuar, shumë femërore, Belle Epoque është aksesori me sharm vintage, e përsosur për të mirëpritur dhe festuar mbërritjen e një sezoni të ri dhe festiv.

See Also

SHOP NOW

 

Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
Belle Époque
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 EM Fashion Group. All Rights Reserved.

Scroll To Top