Now Reading
Ngjyra trend, Dimër 2020/21

Ngjyra trend, Dimër 2020/21

Nëse dëshironi të provoni dicka më të errët dhe ideale për veshjet tuaja të përditshme, ne ju sugjerojmë ngjyrën më luksoze dhe minimale të sezonit të ftohtë.
E hijshme, elegante dhe aspak për t’u habitur, ngjyra gri u shfaq në të gjitha sfilatat si një must i këtij sezoni.
Gjëja më e mirë për ngjyrën gri është se duke qënë një nuancë neutrale, bëhet lehtë e kombinueshme me cdo ngjyrë; duke filluar nga e bardha dhe e zeza klasike, në të kuqe të ndezur, portokalli, të verdhë, blu dhe pastel.
Grija mbart një sofistikim të përjetshëm, ndaj mjafton të përdorni imagjinaten tuaj dhe mendoni për të gjitha 50 hijet e mundshme të grisë.
Kjo ngjyrë funksionon shumë mirë në tendenca dhe stile të ndryshme, kështu që është e sigurt të thuash se grija në modë po bëhet e zeza e re!

Më poshtë ne ju prezantojmë disa nga veshjet esenciale që nuk duhet ti mungojnë garderobës tuaj!

Pallto
Pantallona
Kapele
Bluze V
Shall
Pallto
Jersey

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 EM Fashion Group. All Rights Reserved.

Scroll To Top