eminfluence.al

artikull

The way of dreams

The way of Dream është krijuar për të “shijuar”ditët e verës në qytet me pozitivitet dhe energji.
Cantat “Dream Way“ karakterizohen nga forma te vecanta qe theksohen edhe me teper, nga ndërthurja e detajeve klasike të hartës GEO.

Dizenjimi i i tyre funksional, detaji i logos prej ari “1C” ne pjesën e përparme të dorezave I dhurojnë çantës nje pamje moderne dhe unike si vet emri i saj “ Dream Way”

 

Microprinti i veçantë & luksoz i lëkures caviar,modelet elegante te krijuara në nuanca intensive nga paleta e ngjyrave autentike të marinës, e bejne ate nje cante te përsosur, per t’ju shoqëruar në aventurat tuaja të përditshme.


Kliko mbi foto për të blerë cantën tuaj të preferua nga Dream Way.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *