Alviero Martini 1A Classe – EM Influence

Dolce vita bags Alviero Martini 1A Classe eminfluence

Dolce Vita, SS22

Dolce Vita sjelle ne nje cante konceptin e nje jete te embel dhe te qete. Pershtatet me cdo stil, nga femrat me shpirt më klasik dhe modern.

Nese deshironi te shoqeroni ditet e nxehta e sezonit me prakticitet por mbi te gjitha me pozitivitet, freski & elegance, atehere padyshim qe canta Dolce Vita eshte nje must per ju!

Dolce Vita eshte nje linje cantash e punuar me dore nga artizanet Italian, me lekure te bute.

Modelet komode ndjekin një estetikë të thjeshtë dhe bashkëkohore. Logoja ne ngjyre ari personalizon pjesën e përparme & segmentet e hartes klasike zbukurojne canten duke e identifikuar si 1A Classe.

Prakticiteti & rafinimi jane sebashku ne dizenjimin e cantes Dolce Vita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.