Alviero Martini 1A Classe – EM Influence

recycle clothes

Sustainable fashion nga Alviero Martini 1A Classe

Sustainable fashion eshte mode e qendrueshme ne aspektin miqesore me mjedisin. Ky term nuk eshte i ri ne industrine e modes, por per vendin tone eshte nje risi, e sjelle kjo per here te pare nga Alviero Martini 1a Classe ne koleksionin Pranvere-Vere 2022.

Moda e qëndrueshme (e njohur edhe si eco-fashion) është një lëvizje dhe proces qe nxit ndryshimet cilesore edhe ne fushen e modës, drejt një integriteti më të madh ekologjik .

Alviero Martini 1a Classe prezanton ne koleksionin e Pranvere-Vere 2022 disa nga veshjet e tij te prodhuara 100% nga pambuk organik.
Pambuku organik eshte me i bute, por ne te njejten kohe me i forte dhe ne kete menyre veshjet, pervec fineses se padiskutueshme perftojne jetegjatesi me te madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.