Chic Monnogram, çantë dore e zeze

329.00

Lekura 1C Monogram e ben kete linje nder me te vecantat, me nje sens te vertet sofistikimi. Monogram Chic eshte eshte elegante ne forme dhe ne proporcion. Perfekte per raste te ndryshme nga me casual deri tek me zyrtaret.

Perberja:  95% Bovine leather 5% Ovine leather

SKU: LGR688605 Categories: , , ,
Dimensions 20 × 28 × 13 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chic Monnogram, çantë dore e zeze”

Your email address will not be published. Required fields are marked *