GEO BRILLANT, çantë dore medium ne lekure Geo Classic dhe te zezë

345.00

Geo Brillant ka nje prezence ekzotike dhe luksoze.
Eshte nje zgjedhje e zgjuar moderne.
E kombinuar nga harta klasike dhe nderthurja e lekures me shkelqim, me nje punim ekskulziv.
Doreza prej lekure dhe metalet katrore plotesojne pamjen e cantes joshese dhe ideale per nje pamje te
rafinuar.

Perberja : 34% CO 24% PVC 12% PU 20% Calf leather 10% Bovine leather

SKU: LGR45G603-1 Categories: , , ,
Dimensions 24 × 30 × 14 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GEO BRILLANT, çantë dore medium ne lekure Geo Classic dhe te zezë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *