Geo BRILLANT, çantë dore ne lekure Geo Classic dhe te kuqe

325.00

Geo Brillant ka nje prezence ekzotike dhe luksoze. Eshte nje zgjedhje e zgjuar moderne. E kombinuar nga harta klasike dhe nderthurja e lekures me shkelqim, me nje punim ekskulziv. Doreza prej lekure dhe metalet katrore plotesojne pamjen e cantes joshese dhe ideale per nje pamje te rafinuar.
Perberja: 34% CO 24% PVC 12% PU 20% Calf leather 10% Bovine leather

SKU: LGR46G603 Categories: , , ,
Dimensions 22.5 × 30 × 15 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geo BRILLANT, çantë dore ne lekure Geo Classic dhe te kuqe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *