Geo Soft, çantë udhëtimi me zinxhir

235.00

Çantë udhëtimi Geo Soft, doreza fjongo me logon 1AClasse, mbyllje zinxhiri. Praktik dhe i gjerë, është perfekt për një udhëtim një javor për biznes ose kënaqësi.

SKU: BV70076001 Categories: , , , , ,
Dimensions 30 × 60 × 25 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geo Soft, çantë udhëtimi me zinxhir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *