Mbajtese kartash

55.00

Mbajtëse kartash lëkure me unazë çelësi zinxhiri,  karta krediti, zinxhir për mbylljen, zinxhir dhe unazë çelësi. Ajo zë shumë pak hapësirë ​​dhe është gjithashtu perfekte si një dhuratë.

SKU: BVW36356000 Categories: , , , , ,
Dimensions 8 × 10 × 0.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbajtese kartash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *