Search
Close this search box.

CONDITION OF USE

Ju me regjistrimin dhe me përdorimin e kësaj faqeje nënkuptoni që jeni dakort me kushtet & tarifat tona dhe jeni dakort me to në momentin që bëni një blerje. Ne gjithashtu jemi të detyruar të respektojmë dhe t’i përmbahemi cdo premtimi dhe shërbimi që publikojmë në faqen tonë eminfluence.al

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar produktet, ofertat, cmimet e produkteve, ndryshime keto për të cilat ju do këni mundësi të informoheni sa herë të hyni në faqen tonë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar kompanitë transportuese sa herë që mund të duket e nevojshme. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar kushtet e përdorimit, ndryshime këto që ju do mund t’i shikoni sa herë që hyni në faqe.

Për cdo problem të mundshem ose paqartësi jeni të lutur të na kontaktoni me menyrat e kontaktit që gjeni në faqe.

X