Rreth Nesh

Influence by E&M Fashion Group ka synim t’ju perditesoj me trendet e fundit te modes dhe t’ju ofroj mundesine per tu njohur me detaje,me produktet e Alviero Martini 1A Classe.

Alviero Martini 1a Classe, firma simbol e “Made in Italy”, e cila njihet ne te gjithe boten si 1a Classe per veshjet dhe aksesoret qe karakterizohen nga motivi i hartes.
Ky brand ka filialet e tij dhe ne Shqiperi. E&M Fashion Group eshte distributor ekskluziv i kesaj market e mirenjohur italiane, te cilen mund ta gjeni ne adresat e meposhtem:

Libri Universitar

+355 686074169
Rruga Abdyl Frasheri, Ish-Blloku, Libri Universitar, Tirana, Albania

RING Center

+355 696002458
Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana Ring Center, Tirana, Albania

TEG

+355 684058159
Rruga Nacionale Tiranë – Elbasan Tiranë, Albania AL, 1045, Albania

TOPTANI Center

+355 686074209
Rruga Abdi Toptani 1001, Tiranë, Albania