Search
Close this search box.

Dergesat dhe Nderrimet

Afatet e dërgesave janë;

 • 24h në Tiranë
 • 48h në rrethe
 • 5-7 ditë në Kosovë
  *Nuk perfshihen fundjavat dhe festat zyrtare.

Mënyrat e pagesës

Pagesa e porosive tek eminfluence.al mund të kryhet nëpermjet 2 mënyrave të mëposhtme:

 1. Cash
  Ju mund të bvni pagesën e prorosisë tuaj Cash nëse dëshironi.
  Zgjidhni opsionin Cash on Delivery dhe paguaj në momentin e tërheqjes së porosisë nga korrieri.
 2. Transfertë Bankare
  Nëse nuk zotëroni një llogari në një Karte Krediti me të cilën mund të bëni lidhjen, ju mund t’i kryeni pagesat e eminfluence.al nëpërmjet një Transferte Bankare.  Ju  mund të drejtoheni në një nga filialet e bankave ose në aplikacionet e tyre Online; Raiffeisen, BKT dhe të kryeni pagesën në llogaritë e mëposhtme:
 • Raiffeisen Bank
  Në ALL – AL84202111230000000000522001
  Në EURO – AL34202111230000000001522001
 • Banka Kombetare Tregtare
  Në ALL  – AL3120511021924292CLPRCLALLS
 • Në EURO: AL8520511021924292CLPRCFEURE

Pasi të kryeni pagesën, ju mund të na dërgoni me email në adresen “info@emfashiongroup.al”, një foto të faturës së pagesës së bërë. Sapo info@emfashiongroup.al të njoftohet për kryerjen e transfertës bankare porosia juaj do të kaloje në gjendje “E Pranuar” dhe ju do të njoftoheni me një email. Më pas do të fillojnë procedurat e dërgesës së porosisë.

Anullimi i porosisë
Në rast anullimi të porosisë duhet të njoftoni mënjeherë në kontaktin +355 69 709 2849, duke dërguar një mesazh telefonik, me detajet e porosisë tuaj dhe konfirmimin e anullimit të saj.

Porositë e padorëzuara
eminfluence.al nuk është përgjegjëse për asnjë dërgesë e cila refuzohet apo kthehet pas për arsye si gabime në të dhëna etj.
eminfluence.al ju kontakton në cdo rast në një nga format e kontaktit nëse kjo pako duhet tërhequr nga ju, nëse refuzimi qëndron pakoja kthehet pas brenda 24h.

Tarifat e dergeses
Dergesat nuk kane tarifa extra. Ky sherbim ofrohet nga eminfluence.al

Ndërrimet

Ndërrimet kryhen brenda afatit 5 ditë nga momenti i tërheqjes së produktit, në të gjithë pikat tona ose në internet.
Ndërrimi kryhet vetëm me produkt, kthimi i parave nuk është i aplikushëm.
Produkti duhet të jetë pa shenja gërvishtjeje, njolla ose dëmtime të tjera.  Në momentin e komunikimit me asistentët tanë, ju duhet të na thoni arsyen reale përse kërkoni ta zëvendësoni/ndërroni  produktin. Ky informacion shërbën për të analizuar rastin tuaj dhe konfirmuar ose jo pranimin e kthimit, nëse plotësohen kushtet.
Ne dëshirojmë të njoftohemi për cdo arsye që na ndihmon të përmirësohemi në shërbimet.
*Produktet kozmetike nuk mund të ndërrohen.

Për cdo informacion tjetër ose paqartësi, na kontaktoni në numrin tonë të telefonit, Email, ose rrjete sociale.

X