Search
Close this search box.
HomeMeshkujÇantaGeo Classic, valixhe e vogël

Geo Classic, valixhe e vogël

66,900L

Valixhe e vogël në hartën Geo Classic, me xhep të hapur të përparme, xhep të jashtëm të mbyllur me zip, dy doreza, rrota të kthyeshme, sistem tërheqës , tre ndarje të brendshme. Ideale për udhëtime të shkurtra biznesi dhe udhëtime ajrore, falë madhësive të miratuara të bagazheve.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Valixhe e vogël në hartën Geo Classic, me xhep të hapur të përparme, xhep të jashtëm të mbyllur me zip, dy doreza, rrota të kthyeshme, sistem tërheqës , tre ndarje të brendshme. Ideale për udhëtime të shkurtra biznesi dhe udhëtime ajrore, falë madhësive të miratuara të bagazheve.

Specification

Dimensions 55 × 36.5 × 22 cm
X