Alviero Martini 1A Classe – EM Influence

Sunny Woman SS21

Alviero Martini 1A Classe sjell koleksionin Pranverë-Verë 2021 permes elegancës së rafinuar. Kalifornia është toka frymëzuese për këtë koleksion, një perzierje e kulturave,...

Read more

Sezoni i dëshirave dhe të papriturave SS21

Here's to the ones who dream Alviero Martini 1A Classe edhe për këtë sezon Pranverë-Verë 2021 ka krijuar një Koleksion të vecantë plot...

Read more

Make your wish!

Ne po numërojmë ditët deri në Krishtlindje dhe koha po kalon shpejt! Make you wish & Alviero Martini 1A Classe vjen tek...

Read more

Belle Époque

Estetika retro e shekullit të zhurmshëm ’20 (Roaring Twenties) frymëzon Belle Époque, çantën ikonë të Koleksionit Alviero Martini 1A CLASSE F/W 2020. Ngjyrat...

Read more

Alviero Martini 1a Classe Albania, festojmë 10 vite sukses

Mes klasit dhe elegancës ata janë gjithmonë prezent në përmbushjen e nevojës sonë për të qenë të rafinuar dhe me stil. Në qendër...

Read more

Geo Lucky

Face fall days with an extra bit of good luck. GEO LUCKY, çanta me simbolin fatsjellës të tërfilit, me linja të thjeshta dhe...

Read more

10 vjet stil unik, kualitet, inovacion, përkushtim

Alviero Martini 1a Classe tashme prej 10 vitesh sjell ne Shqiperi inovacionin dhe stilin unik ne cdo sezon. Për 1 dekadë, koleksionet nga...

Read more

Çanta trend e sezonit

Mënyra më e mirë për të plotësuar look-un me një blerje të sezonit të ri, është një çantë dore që suporton çdo...

Read more

Trendi i lëkurës

Tendenca e lëkurës sezon pas sezoni vazhdon të na pushtojë, duke zënë një vend të rëndësishem ne garderoben tone si nje trend...

Read more