Per te qene te sinqerte qellimi i vetem i aplikimit te fondatines eshte qe ta beni fytyren tuaj te duket sa me natyrale. Ne menyre qe ne rezultatin final njerezit te thone ‘O zot, lekura jote duket e mahnitshme!’ por jo ‘Fondatina jote duket super!’   Avantazhet dhe disavantazhet e sfungjer...
Gjithcka qe na duhet per tu larguar nga ritmi i qytetit eshte nje cante e paketuar per pushime. Tani me thjeshte se kurre garderoben time dhe produktet kozmetike i gjej te lokalizuara ne brandin me unik, Alviero Martini 1A Classe! Te qendrojme te kuruara dhe buze detit eshte deshire e te gjithave ne...
X