Uncategorized

Make your wish!

Ne po numërojmë ditët deri në Krishtlindje dhe koha po kalon shpejt! Make you wish…

Ngjyra trend, Dimër 2020/21

Nëse dëshironi të provoni dicka më të errët dhe ideale për veshjet tuaja të përditshme,…

Belle Époque

Estetika retro e shekullit të zhurmshëm ’20 (Roaring Twenties) frymëzon Belle Époque, çantën ikonë të…

Alviero Martini 1a Classe Albania, festojmë 10 vite sukses

Mes klasit dhe elegancës ata janë gjithmonë prezent në përmbushjen e nevojës sonë për të…

10 vjet stil unik, kualitet, inovacion, përkushtim

Alviero Martini 1a Classe tashme prej 10 vitesh sjell ne Shqiperi inovacionin dhe stilin unik…

10
Geo Lucky

Face fall days with an extra bit of good luck. GEO LUCKY, çanta me simbolin…

Çanta trend e sezonit

Mënyra më e mirë për të plotësuar look-un me një blerje të sezonit të ri,…

Trendi i lëkurës

Tendenca e lëkurës sezon pas sezoni vazhdon të na pushtojë, duke zënë një vend të…

Suksesi dhe stili

Si të gjesh balancën mes sfidave të profesionit dhe elegancës fëmerore? Njoh shumë gra dhe…

0
DONNAVVENTURA

Veshjet sportive tashmë janë kthyer në një zgjedhje high fashion për të gjithë ne. Prandaj…